‘In het zwart’ werken lijkt misschien aantrekkelijk, zowel voor bedrijven als werknemers. Toch blijf je er maar beter van weg. De risico’s van zwartwerk wegen niet op tegen de voordelen. We hebben ze hier voor je opgelijst.

“We houden het simpel en vieren thuis.” Da’s gemakkelijk gezegd, maar in de praktijk komt er toch heel wat kijken bij een sfeervol kerstdiner of een memorabele oudejaarsavond. Op het feestmenu bij ons: 7 tips om het gezelligste feest in jaren te organiseren.

Ben je als ondernemer goed voorbereid op je pensioen? Na je pensioen wil je vast wel je huidige levensstandaard behouden. Wil je weten welk extra pensioenkapitaal je daarvoor best spaart? Gebruik je hiervoor alle fiscaal voordelige opties?

Kan je ook niet wachten tot het eindelijk écht koud wordt? Zodat je de open haard kan aanmaken? Dat snappen we helemaal! Al denken wij natuurlijk ook aan de veiligheid. Dankzij deze tips geniet je met een gerust hart van een knetterend haardvuur.

Herfst! Een heerlijk seizoen om door schilderachtige bossen te wandelen, maar helaas ook de periode met de meeste stormen. Regen die met bakken uit de lucht valt, wind en hagel kunnen veel schade berokkenen. Bovendien zien we ze in deze tijd van klimaatverandering vaker, en zijn ze ook heviger.

We zitten midden in de corona-babyboom: na 10 jaar van dalende geboortecijfers, is 2021 een druk jaar op de kraamafdelingen. Doet jouw gezin ook mee? Dan helpt deze checklist jou om het administratieve luik van gezinsuitbreiding tot een minimum te beperken.