nieuwe collega's

nieuwe collega's

16 november 2020

We zijn blij jullie te kunnen melden dat we ons team terug vervolledigd hebben met 2 verzekeringsadviseurs met een professionele opleiding binnen KBC Verzekeringen.

Phishing mail herkennen

Phishing mail herkennen

05 november 2020

Hoe herken je phishing mails en moet je ze melden? Je KBC-verzekeringsagent geeft je concrete tips over het herkennen van deze berichten en hoe je ze kan melden.

COVID-19   *** update ***

COVID-19 *** update ***

02 november 2020

Het Overlegcomité van de Federale overheid heeft op 30/10 terug een verstrengde lock down afgekondigd en hierin hebben we samen opnieuw onze verantwoordelijkheid te nemen.

Mijn kind gaat op kot

Mijn kind gaat op kot

06 oktober 2020

Help, mijn kind gaat op kot! Een nieuw avontuur voor zowel ouder als kind dat een heleboel extra zorgen met zich meebrengt. Waarmee moet je rekening houden?

Vanaf 1 juli 2020 verandert de groene kaart van vorm. Het is dan niet langer een groen recto verso document maar een enkelzijdig wit document met zwarte letters ofwel op papier gedrukt ofwel in een elektronische versie.

Ken je KBC Home Repair al?

Ken je KBC Home Repair al?

21 oktober 2019

KBC Home Repair is een gratis dienst die bij KBC standaard in je brandverzekering is inbegrepen. Je hoeft er dus niet extra voor te betalen.